de Fabrice Sommier
Deși mulți cred că acest cocktail provine din Trinidad (Cuba), el a fost, de fapt, inventat în partea de vest a insulei în timpul Războaielor de Independență împotriva Spaniei.
Am descoperit această combinație într-o seară de februarie, în timpul Festivalului Havana din Cuba. Am fost captivat de precizia aromată și gustativă a acestui cocktail, însoțită de prospețimea și nota sa gourmet, care a reușit să aducă o dimensiune nouă trabucului.
CANCHHANCHARA (TRINIDAD)
Ingrediente
5 cl Rom Havana Club
2 cl sirop de miere
2 cl suc de lamâie
Cuburi mari de gheață
O felie de lime
Pregătirea cocktailului
Începe prin a adăuga cuburi de gheață într-un pahar, apoi pune sucul de lime, siropul de miere și romul Havana Club.
Amestecă bine și decorează cu o felie de lime.
Acum poți să îl savurezi!

Trabuc TRINIDAD REYES (CUBA)
Acest trabuc seduce prin notele de coacăze uscate și arome lemnoase dominante. Pe palat oferă o textură rotundă cu o notă salină intensă și arome de fructe uscate.
Această asociere regională aduce împreună orașul și brandul într-o armonie sublimă.
Asocierea cubaneză între trabucul Trinidad Reyes și cocktailul cu rom Trinidad Canchanchara.