Le Manoir - distribuitor oficial pentru România.

Pregătește-ți vinul pentru savurare.

Vitrina frigorifică pentru vinuri: importanța timpului petrecut împreună, momentul perfect pentru un pahar de vin.

Există mai multe tipuri de vitrine frigorifice pentru a depozita sticlele de vin, astfel încât fiecare vin să poată fi servit la temperatura sa ideală. Este arta de a primi oaspeții... în stil francez.

Îți place să bei vin în mod regulat și dorești să ai întotdeauna o sticlă gata de servit?

Lasă-ne să te ajutăm să alegi vitrina frigorifică potrivită pentru tine.

Vitrină frigorifică cu 2 zone de temperatură.

O vitrină frigorifică pentru servirea vinului alb are nevoie de o temperatură mai scăzută decât o vitrină pentru vinul roșu. De aceea, vitrina frigorifică cu 2 temperaturi este împărțită în 2 compartimente separate, fiecare dedicată unui tip de vin.

Înainte de servire, vinurile roșii pot fi menținute la o temperatură de 15 – 18 °C, iar pentru vinurile maturate temperatura poate atinge și 20 °C.

Pentru vinurile albe, roze sau șampanie, temperatura poate fi puțin mai rece (5 – 13 °C).

Această temperatură de depozitare permite vinului să-și dezvăluie aromele atunci când este servit.

Vitrină frigorifică cu 3 zone pentru temperaturi diferite.

Cea mai versatilă vitrină frigorifică pentru vin are 3 zone independente de depozitare:

> Aduce vinul roșu la temperatura camerei în partea superioară (15 – 22 °C)

> Depozitează toate tipurile de vin în secțiunea centrală (9 – 15 °C)

> Răcește vinul roze și alb sau șampania în secțiunea inferioară*

Această vitrină frigorifică pentru vin îți permite să ai mai multe moduri de depozitare și astfel șă îndeplinești mai multe cerințe.

Temperatura din zona inferioară a vitrinei frigorifice este determinată de temperatura setată în zona centrală.

Gradientul de temperatură între aceste zone este de la 4 până la 6 °C.

"Multi-temperatură" sau temperatură variabilă.

Vinurile tale sunt mai aproape de temperatura de servire.

Temperatura variabilă îți permite să separi un Bordeaux, servit la 17 °C și depozitat în partea superioară a vitrinei frigorifice, de un vin roșu din Burgundia, servit la 16 °C  și depozitat imediat sub el, sau de un Pinot Gris din Alsacia, servit la 11 °C și depozitat în partea inferioară a vitrinei frigorifice.

Detaliul distinctiv al semnăturii noastre.

Transparență, elegantă și iluminare în nuanțe de chihlimbar pentru a pune în valoare frumusețea sticlelor.

O mare varietate de finisaje și rafturi îți permit să creezi o atmosferă elegantă pentru colecția ta.

Pentru a-și dezvălui aromele, fiecare tip de vin trebuie servit la o anumită temperatură.

Nu uita să te informezi de la comerciantul tău sau de la producătorul de vinuri care este temperatura ideală de degustare. Atenție, odată ajuns în paharul tău, temperatura vinului poate crește cu +1 °C.

Vitrine frigorifice multifuncționale polivalente pentru vinuri

La Première

Depozitare și servire ușoară.
> Multi-temperatură.

Pure

Depozitează, răcește și adu-ți vinul la temperatura camerei – da, toate acestea sunt posibile.

Configurează-ți vitrina frigorifică pentru a se potrivi cel mai bine cu nevoile tale:
> 3-temperaturi
> 2-temperaturi
> Multi-temperatură

Royale

Vitrina frigorifică excepțională care are grijă de vinurile tale cele mai fine.
> Temperatura unică

Îți dorești să integrezi în bucătăria ta vitrina cu diferite zone de temperatură pentru servirea vinului?

Cum se depozitează corect vinul?

Plăcerea în 2 de a savura o potrivire perfectă între mâncare și vin.

Barul nostru de vinuri Tête à Tête îți aduce vinurile la temperatura ideală și păstrează sticlele deschise.

Continuarea experienței

Descoperă personalitățile creative și influente care îți dezvăluie relația lor unică cu vinul, secretele somelierilor și povestea instituțiilor legendare. Alătură-te comunității noastre și fii la curent cu tot ce ține de pasiunea pentru vin. Te așteptăm pe paginile noastre oficiale de Facebook, Instagram, LinkedIn și YouTube.